top of page
Search
  • Writer's pictureHelle Christiansen

Copycat og EasyDisplay spons

VÃ¥re sponsoreEasy display AS og Copycat AS

Nå har vi i GreenCan fått pustet godt ut etter NM, og har et nydelig minne å se tilbake på. Vi sitter igjen med en utrolig god erfaring, og er veldig stolte over hva vi har fått til. Dette med god hjelp fra våre sammarbeidspartnere.

"Appearance is everything" er et ordtak vi i GreenCan UB jobber mye etter, og i anledning framstilling på stand har vi vært utrolig heldige å fått sponset to roll-uper. En fra Easy Display AS og en fra CopyCat. Vi er veldig takknemlige for at de vil hjelpe oss, og gjorde standopplevelsen ekstra bra.



Easy Display AS

Av Easy Display var vi heldige å få sponset den roll-upen hvor vi viste fram sponsorene våre.

Easy Display AS er en leverandør av løsninger innen messeutstyr, messereklame og storformat reklame. De har deres hovedkontor i Rørvik i Nord-Trøndelag, men har et nettverk som sprer seg flere steder i verden, som Tyskland og Kina.


Besøk gjerne nettsiden deres:




Copycat

Av CopyCat var vi så heldige å få den roll-upen hvor vi viste fram kontaktinformasjonen vår. De var også så generøse at de ga oss 50% på hovedbakgrunnen vi hadde på standen.

CopyCat har vært, og er fortsatt, en pionér og hele veien tatt i bruk siste teknologi fra verdens ledende leverandører, og vært en spydspiss innen utviklingen i grafisk bransje i Norge. De har i dag avdelingen i Oslo, Lysaker, Drammen, Lillestrøm, Ski og Trondheim.


Besøk gjerne nettsiden deres:


Vi opplevde veldig god service, god kvalitet og rask leveringstid fra begge selskapene. Vi er veldig takknemmelige for at dere var med på å gjøre NM-oppevelsen til så fantastisk som den ble!


Interessant møte med Namdal ressurs

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page