top of page
Search
  • Writer's pictureHelle Christiansen

Interessant møte med Namdal Ressurs

11. April hadde vi et svært innholdsrikt skype-møte med Namdal ressurs AS! Vi var så heldige å få møte dagligleder Rolf Ovesen, salgssjef Bernt-Even Seierstad og elektroingeniør Simen Nysæter. En energi-rik og engasjert gjeng!



Namdal Ressurs AS er en ISO-sertifisert bedrift, som leverer utstyr og forbruksmateriell til avfallsbransjen i Norge. De har kunder i både offentlig og privat sektor, og leverer alt fra forbruksmateriell til avanserte nedgravde containersystem med elektronikk og datastyring - med leverandører i hele Europa.


Namdal Rressurs jobber rundt mange av de samme problemstillingene som vi i GreenCan UB også tar for oss. Vi så derfor på det som en relevant og viktig prioritering å skaffe et møte.


Møtet endte opp med å bli svært innholdsrikt og utrolig nyttig. Vi delte tanker og ideer, og følte vi fikk svært relevante innspill og forslag til videreutvikling av produktet.


Vi fikk inngått et samarbeid, og skal fortsette å opprettholde kontakten og dele tanker vi har og får rundt produktet. Vi er også så utrolig heldige å få sponsormidler til driften av bedriften.


Vi er veldig takknemlige for engasjementet de viser rundt bedriften vår og ser utrolig fram til et videre samarbeid!

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page